Floryn: Innovatieve Zakelijke Leningen voor het MKB – Snelle en Flexibele Financiering

Floryn: Innovatieve Zakelijke Leningen voor het MKB – Snelle en Flexibele Financiering

Ontdek hoe Floryn innovatieve zakelijke leningen biedt aan MKB's met snelle goedkeuring en flexibele voorwaarden. Leer meer over hun technologie en klantgerichte aanpak.

Floryn: Innovatieve Financiering voor het MKB

Floryn, een toonaangevende Nederlandse fintech, biedt een vernieuwende benadering van zakelijke leningen voor kleine en middelgrote ondernemingen (MKB's). Sinds de oprichting in 2016 door Sven van der Biezen, Marijn van Aerle en Gion van den Bogaert , heeft Floryn zich onderscheiden door het gebruik van geavanceerde technologieën zoals machine learning en data-analyse om kredietwaardigheid snel en efficiënt te beoordelen.

Wat Maakt Floryn Uniek?

Floryn onderscheidt zich door zijn klantgerichte benadering en het gebruik van technologie om het aanvraagproces voor leningen te vereenvoudigen en te versnellen . Bedrijven kunnen hun bankrekeningen koppelen aan het Floryn-platform, waardoor het bedrijf automatisch recente banktransacties kan analyseren. Deze data worden gebruikt om nauwkeurige risicobeoordelingen te maken en beslissingen over leningen binnen 24 uur te nemen.

Een ander uniek aspect van Floryn is de flexibiliteit in kredietverstrekking. Bedrijven kunnen leningen aanvragen tot wel €3 miljoen, en zodra een lening is goedgekeurd, kunnen zij de fondsen op elk gewenst moment opnemen.

Groei en Impact

Sinds zijn oprichting heeft Floryn meer dan 60.000 kredietaanvragen ontvangen en meer dan €650 miljoen aan financiering verstrekt . Dit indrukwekkende resultaat is mede te danken aan strategische financieringsrondes, waaronder een recente investering van €65 miljoen door de Britse bank NatWest. Deze investering stelt Floryn in staat om zijn positie als kosteneffectief alternatief voor traditionele banken verder te versterken en grotere bedrijven tegen concurrerende tarieven te bedienen.

Volgens Gion van den Bogaert, medeoprichter en CFRO van Floryn , heeft het bedrijf ondanks uitdagende marktomstandigheden consistent groei laten zien. "Een goede klantervaring en service hebben een belangrijke rol gespeeld in ons succes," aldus van den Bogaert​ ( Silicon Canals )​​ ( Home of FinTech & Banking News )​​ ( PYMNTS.com )​.

Toekomstperspectief

Met de nieuwe kapitaalinjectie van NatWest is Floryn goed gepositioneerd om zijn diensten uit te breiden en nog meer MKB's te ondersteunen in hun groeitraject . De focus op technologie en klanttevredenheid blijft centraal staan in de bedrijfsstrategie, wat Floryn een aantrekkelijke partner maakt voor bedrijven die op zoek zijn naar snelle en flexibele financieringsoplossingen.

Floryn's PSD2-licentie van De Nederlandse Bank (DNB) biedt extra vertrouwen en zekerheid voor klanten, aangezien het bedrijf voldoet aan strikte regelgeving en toezicht. Met een team van 60 toegewijde professionals blijft Floryn werken aan het verbeteren van zijn diensten en het uitbreiden van zijn marktaandeel in de competitieve fintech-sector.

Conclusie

Floryn vertegenwoordigt de toekomst van zakelijke leningen door technologie en klantgerichtheid te combineren. Het bedrijf speelt een cruciale rol in het verstrekken van broodnodige financiële middelen aan het MKB, dat vaak de ruggengraat van de economie vormt. Door leningen tot €3 miljoen aan te bieden, helpt Floryn bedrijven hun potentieel te benutten en hun groei te versnellen.

De snelle en efficiënte goedkeuringsprocessen, mogelijk gemaakt door geavanceerde machine learning en data-analyse, maken Floryn bijzonder aantrekkelijk voor bedrijven die behoefte hebben aan snelle financiële oplossingen. De recente financiering door NatWest onderstreept het vertrouwen in Floryn's innovatieve aanpak en solide bedrijfsmodel​ ( Fintech Futures )​.

Als pionier in de fintech-industrie blijft Floryn innoveren en zijn diensten verbeteren, met als doel het versterken van het MKB en het stimuleren van economische groei. Voor Nederlandse MKB's biedt het bedrijf niet alleen de broodnodige financiële steun, maar ook een partnerschap dat gericht is op duurzame groei en succes. Met zijn klantgerichte benadering en inzet voor technologische vooruitgang blijft Floryn een belangrijke speler in de toekomst van zakelijke financiering.

Voor meer informatie over Floryn en hun diensten, bezoek de officiële website van Floryn .

Contact


Voor meer informatie of om contact op te nemen met Floryn, kunt u bellen naar: 073 851 15 45

Volg Floryn op sociale media:

Heb je de diensten van Floryn al geprobeerd? Vertel ons je ervaring!

Verstuur uw recensie
Dit artikel is bijgewerkt op 16 juli 2024