Persoonlijke Lening bij Geldshop: Flexibele Financieringsopties van €2.500 tot €150.000

Persoonlijke Lening bij Geldshop: Flexibele Financieringsopties van €2.500 tot €150.000

Ontdek de voordelen van een persoonlijke lening bij Geldshop. Leen bedragen van €2.500 tot €150.000 met een jaarlijks kostenpercentage tussen 3,6% en 9,0%. Bekijk voorbeelden van leningen en bereken uw maandelijkse kosten.

Geldshop: Uw Partner in Verantwoord Lenen

Dit is Geldshop. Wilt u van uw huis een prachtig thuis maken? Wilt u in uw eigen toekomst investeren door een goede opleiding te volgen? Wilt u dat echte vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden? Een goed leven is voor iedereen anders. De manier waarop u uw wensen op een verantwoorde manier financiert, is dat ook. Daarom zijn wij er. Zodat u met uw hart kunt leven en met uw verstand kunt lenen.

De Nieuwe Realiteit in de Financiële Wereld

De tijden in de financiële wereld zijn veranderd. Persoonlijke service is niet langer vanzelfsprekend. Geldshop wil een tegenwicht bieden aan deze ontwikkelingen. Daarom adviseren en bemiddelen wij in consumptief krediet volgens 'het nieuwe lenen': we moedigen u aan om verantwoord te lenen, we bieden duidelijkheid over de mogelijkheden en voorwaarden en we staan klaar om u te helpen wanneer dat nodig is.

Verantwoordelijkheid voorop

Wilt u kunnen genieten van zaken die voor u belangrijk zijn, zoals een caravan, een studie of een nieuwe badkamer? Dan wilt u misschien geld lenen voor deze uitgaven. Geldshop helpt u dit op een verstandige, verantwoorde manier te doen. Zodat u straks een lening heeft met de mogelijkheden, voorwaarden en maandelijkse kosten die bij u passen.

Persoonlijke Benadering

Persoonlijk contact is voor ons heel normaal. Daarom willen we u graag leren kennen zodat we u goed kunnen adviseren. We helpen u bij het afsluiten of oversluiten van een lening. Maar we zijn er ook als het misgaat en u uw maandelijkse rente en aflossingen niet kunt betalen. Onze dienstverlening is volledig onafhankelijk en zonder extra kosten. We ontvangen een vergoeding van de aanbieder voor onze diensten in de vorm van doorlopende provisie. Als u de rente over uw lening heeft betaald, heeft u ook voor onze diensten betaald.

Geldshop biedt een moderne benadering van lenen met een focus op persoonlijke service en verantwoord financieel beheer. Door transparantie en klantgerichtheid te combineren, zorgt Geldshop ervoor dat u kunt lenen met een gerust hart en een helder overzicht van uw financiële verplichtingen.

Soorten Leningen bij Geldshop

Geldshop biedt verschillende soorten leningen aan die zijn afgestemd op de diverse behoeften van hun klanten. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare leningen en hun specifieke doelen:

Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening is een vorm van krediet waarbij u een vast bedrag leent dat u in een vooraf bepaalde periode terugbetaalt met een vaste rente. Dit type lening is ideaal voor eenmalige grote uitgaven, zoals een verbouwing of de aankoop van een auto. Het biedt duidelijkheid en zekerheid over de kosten en looptijd van de lening.

Flex en Zeker Lening

De Flex en Zeker Lening combineert de voordelen van een persoonlijke lening met de flexibiliteit van doorlopend krediet. Hiermee kunt u extra aflossen zonder boete en, indien nodig, opnieuw opnemen tot aan de kredietlimiet. Dit type lening biedt meer flexibiliteit voor uitgaven die over een langere periode plaatsvinden.

Combinatiekrediet

Het combinatiekrediet is een unieke lening die de voordelen van een persoonlijke lening en doorlopend krediet combineert. Dit product is geschikt voor klanten die een deel van het geleende bedrag vast willen zetten met een vaste rente en looptijd, terwijl ze tegelijkertijd de flexibiliteit willen behouden om extra geld op te nemen indien nodig.

Doorlopend Krediet

Met een doorlopend krediet kunt u geld opnemen tot een afgesproken kredietlimiet. De rente is variabel en u betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Dit type lening biedt maximale flexibiliteit en is geschikt voor klanten die behoefte hebben aan een financiële buffer voor onverwachte uitgaven.

Leningdoelen

Bij Geldshop kunt u leningen afsluiten voor diverse specifieke doelen. Enkele veelvoorkomende doelen zijn:

 • Lening Overschrijven: Als u bestaande leningen heeft, kunt u deze samenvoegen in één nieuwe lening met betere voorwaarden en lagere maandlasten.
 • Renovatie: Leningen speciaal bedoeld voor het verbouwen of renoveren van uw woning.
 • Auto: Kredieten voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands auto.
 • Keuken: Financiering voor het aanschaffen en installeren van een nieuwe keuken.
 • Private Lease: Een optie voor het leasen van een auto, waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt zonder zorgen over onderhoud en afschrijving

Hoe Werkt Doorlopend Krediet bij Geldshop?

Rentepercentage vanaf 6,6%

Een doorlopend krediet was vroeger een veelvoorkomende vorm van lenen. Met een doorlopend krediet kon je voortdurend geld opnemen tot aan de kredietlimiet. Geld dat je al had terugbetaald, kon je opnieuw opnemen. Vanwege deze flexibele vorm van lenen was de feitelijke looptijd van doorlopende kredieten vaak vrij lang. Bovendien was de rente variabel, wat betekende dat wanneer de rente steeg, de looptijd ook langer werd.

Beperkingen in 2020

In 2020 zijn doorlopende kredieten aan banden gelegd. Het is sindsdien niet meer mogelijk om een nieuw doorlopend krediet af te sluiten. Deze maatregel is genomen om consumenten te beschermen tegen de risico's van langdurige schulden en variabele rentetarieven die onverwacht kunnen stijgen.

Opvolger van Doorlopend Krediet

In plaats van een doorlopend krediet is er nu de Flex en Zeker Lening. Deze lening biedt een vaste rente en de mogelijkheid om gedurende de eerste 24 maanden van de looptijd geld op te nemen tot aan de kredietlimiet. Na deze periode is het niet meer mogelijk om geld op te nemen en wordt de lening afgelost via een vast aflossingsschema. Dit biedt meer zekerheid en voorspelbaarheid voor de lener.

Voordelen van Flex en Zeker Lening

 • Vaste Rente: Geen verrassingen door rentestijgingen.
 • Opnemen Tot Limiet: Flexibiliteit in de eerste 24 maanden.
 • Vaste Aflossing: Na 24 maanden een duidelijk en vast aflossingsschema.

De Flex en Zeker Lening combineert dus het beste van twee werelden: de flexibiliteit van een doorlopend krediet en de zekerheid van een persoonlijke lening. Hierdoor kunnen klanten verantwoord lenen zonder de onzekerheden van variabele rentetarieven.

Voor meer informatie over de Flex en Zeker Lening en andere leenopties, bezoek de officiële website van Geldshop

En de Persoonlijke Lening bij Geldshop?

Bij Geldshop kunt u in aanmerking komen voor een persoonlijke lening van minimaal €2.500 en maximaal €150.000. Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) hangt af van uw persoonlijke (financiële) situatie en het leenbedrag. Het JKP is minimaal 3,6% en maximaal 9,0%.

Berekening Voorbeeld

Hieronder ziet u berekeningsvoorbeelden van persoonlijke leningen van €5.000, €25.000 en €50.000. Alle drie leningen hebben een vaste looptijd van 96 maanden. De rente blijft gedurende de hele looptijd hetzelfde. Dit zijn slechts voorbeelden; andere rentetarieven, looptijden en maandelijkse bedragen zijn mogelijk. Het JKP zal nooit hoger zijn dan het wettelijke maximum van 10,0%. U kunt geen rechten ontlenen aan de onderstaande informatie. Zet- en spelfouten voorbehouden.

Voorbeeldberekening:
 1. Persoonlijke Lening van €5.000:

  • Looptijd: 96 maanden
  • Rente: 5%
  • Maandelijkse betaling: €65,03
  • Totale kosten van de lening: €6.242,88
 2. Persoonlijke Lening van €25.000:

  • Looptijd: 96 maanden
  • Rente: 4,5%
  • Maandelijkse betaling: €316,58
  • Totale kosten van de lening: €30.393,28
 3. Persoonlijke Lening van €50.000:

  • Looptijd: 96 maanden
  • Rente: 4%
  • Maandelijkse betaling: €608,44
  • Totale kosten van de lening: €58.410,24

Contactgegevens van Geldshop

Postadres

Geldshop BV
Postbus 800
2501 CV Den Haag

Telefoon

 • 06 - 42 222 921 (WhatsApp)
 • 088 828 22 22 (Ma-Vr 9:00-17:00)

Sociale Media

Voor meer informatie over de diensten en leningen van Geldshop, bezoek de officiële website

Heeft u de diensten van Geldshop al geprobeerd? Vertel ons uw ervaring!

Verstuur uw recensie
Dit artikel is bijgewerkt op 16 juli 2024