Yeaz! - De Verfrissende Benadering van Zakelijke Leningen in Nederland

Yeaz! - De Verfrissende Benadering van Zakelijke Leningen in Nederland

Ontdek hoe Yeaz! een eenvoudige, snelle en transparante manier biedt om zakelijke leningen af te sluiten in Nederland. Ondersteund door de expertise van SVEA Ekonomi, helpt Yeaz! ondernemers hun ambities waar te maken met flexibele terugbetalingsopties en lage rentetarieven.

Inleiding

Yeaz! behoort tot de Zweedse SVEA Ekonomi. SVEA is een bekende naam in de Scandinavische financiële sector. Sinds 1981 biedt SVEA financiële diensten aan zoals sparen en bedrijfsfinanciering in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland en een groot deel van de rest van Europa . In 2016 lanceerde SVEA met succes een zakelijke lening zoals Yeaz! in Zweden. Als Yeaz! hebben we de kennis die we in Zweden hebben opgedaan natuurlijk gebruikt om een nog betere ervaring in Nederland te creëren!

Yeaz! streeft ernaar om ondernemers in Nederland snelle en betrouwbare kredietoplossingen te bieden, gebaseerd op de solide basis en ervaring van SVEA . Door gebruik te maken van de uitgebreide expertise van SVEA in de financiële sector, heeft Yeaz! zichzelf gepositioneerd als een betrouwbare partner voor Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar flexibele en efficiënte financieringsopties.

Hoe werkt het?

Yeaz! is volledig nieuw en verfrissend. Wij verstrekken zakelijke leningen zoals wij geloven dat het zou moeten zijn! Het aanvragen van een zakelijke lening is vaak een frustrerend proces. Het duurt lang en is ingewikkeld. Dat is helemaal niet nodig! Daarom doen we het bij Yeaz! totaal anders!

Je hebt echt niet meer nodig dan dat

Allereerst, vertel ons hoeveel geld je wilt lenen. Bij Yeaz! verstrekken we leningen aan ondernemende mensen. Dus zakelijke leningen. En tot €50.000. Je hebt ambities. Wij helpen je graag deze te verwezenlijken!

Laat ons dan weten wie je bent en wat jouw bedrijf is

We leren je graag kennen. Hiervoor werken we samen met onder andere iDIN en de Kamer van Koophandel. We geven je direct duidelijkheid of je in aanmerking komt voor een lening van Yeaz!. Zo netjes.

Het geld staat de volgende werkdag op je rekening

Na het delen van je banktransacties, willen we graag met je in gesprek. Alles in orde? Dan volgt de ondertekening van de kredietovereenkomst. Het geld staat de volgende werkdag op je rekening. Geld lenen hoeft niet lang te duren!

Wat zijn de vereisten?

Op dit moment verstrekken we bij Yeaz! alleen leningen aan besloten vennootschappen (BVs) met één eigenaar en directeur, en eenmanszaken die al minstens 1 jaar bestaan . Daarnaast moet je een privérekening hebben bij ABN AMRO, BUNQ, ASN, ING, Rabobank, Regiobank, SNS of Triodos. Momenteel kan dus niet iedereen een lening afsluiten bij Yeaz!.

Wanneer moet ik het geld terugbetalen?

Bij Yeaz! bepaal je zelf of en wanneer je terugbetaalt. Er is dus geen aflossingsverplichting. Zolang je elke maand de rente betaalt (vanaf 1,5%), hoef je je geen zorgen te maken over het niet kunnen terugbetalen aan Yeaz! . We blijven gewoon goed in contact. En als het voor jou moeilijk is om aan je verplichtingen te voldoen, zoeken we samen naar een oplossing. Natuurlijk moet geld lenen leuk blijven. En als je de lening toch wilt aflossen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Altijd volledig boetevrij. Op deze manier heb je de gemoedsrust om te ondernemen.

Conclusie

Yeaz! biedt een verfrissende en innovatieve benadering van zakelijke leningen in Nederland . Door het aanvraagproces eenvoudig, snel en transparant te maken, stellen we ondernemers in staat om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van hun bedrijf. Met flexibele terugbetalingsopties , lage rentetarieven en een persoonlijke benadering, zorgen we ervoor dat geld lenen geen stressvolle ervaring hoeft te zijn. Yeaz! is er om de ambities van ondernemers te ondersteunen en hen te helpen hun doelen te bereiken. Met de solide basis van SVEA Ekonomi en onze toewijding aan klanttevredenheid, is Yeaz! de betrouwbare partner voor ondernemers in Nederland.

Contactgegevens

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met onze klantenservice:

E-mail

customerservice@yeaz.com

Telefoon

+31 (0) 850 640 113

Volg ons ook op sociale media

Facebook: Yeaz! op Facebook
LinkedIn: Yeaz! op LinkedIn

Heb je de diensten van Yeaz! al geprobeerd? Geef ons je mening!

Verstuur uw recensie
Dit artikel is bijgewerkt op 16 juli 2024